<h1>Victorinox Swiss Army horloges</h1>

Victorinox Swiss Army horloges

Het bedrijf dat wij tegenwoordig kennen als Victorinox werd in 1884 opgericht door Karl Elsener. Het was oorspronkelijk een bestekfabriek genaamd Victoria, ter ere van Elsener's moeder. De bedrijfsnaam is opgewaardeerd tot Victorinox in 1921, en is de resulterende combinatie van de oude titel met het woord "inox", een afkorting van de Franse uitdrukking "Acier inoxydable" (roestvrij staal). Victorinox is wereldwijd bekend als de makers van de Original Swiss Army Knife. Het merk verwierf bekendheid na de Tweede Wereldoorlog toen  Amerikaanse soldaten terug naar huis keerden met de zakmessen als souvenir.

De Victorinox horloges werden voor het eerst beschikbaar in de Verenigde Staten en werden in eerste instantie ontworpen naar de traditionele militaire horloges met waterdichte wijzerplaten, nylon banden en composiet kasten. Elk Victorinox Swiss Army precisie-uurwerk is ontworpen en ontwikkeld volgens dezelfde beginselen van het legendarische zakmes: kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit, innnovatie en iconisch design.
147 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Categorie
Collectie
Diameter (excl. kroon)
Waterdichtheid
Kleur Horloge
Materiaal Band
Kast materiaal
Terug Filteren
123

Masters In Time officieel dealer Victorinox Swiss Army horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Victorinox Swiss Army horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Victorinox Swiss Army horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Victorinox Swiss Army horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!