Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!

<h1>Timex horloges</h1>

Timex horloges

Het iconische Amerikaanse horlogemerk Timex werd wereldberoemd in 1950, het jaar waarin ze 's werelds eerste goedkope maar betrouwbare mechanische uurwerk introduceerden. De baanbrekende uitvinding werd beschouwd als het horloge dat het motto “takes a licking and keeps on ticking” kreeg als gevolg van uitgebreide live-tests van het horloge op televisie. Fast forward naar 1990; Timex blijft innoveren in technologie en stijl. In 1992 werd de eerste elektroluminescente wijzerplaat geïntroduceerd - ook wel bekend als INDIGLO® - dat vandaag de dag in meer dan 75 procent van alle Timex horloges is toegepast.

Aan het begin van de 21e eeuw, heeft Timex zich gepositioneerd als leider op het gebied van technologische innovatie en design met ontwikkelingen van lifestyle gerichte producten die meteen een succes werden. De nieuwe generatie van uurwerken vertelt meer dan alleen maar tijd. Ze zijn prestatiegerichte sportieve tools die de snelheid en afstand berekenen met GPS-technologie. Hartslagmeters helpen atleten slimmer trainen en kompassen en hoogtemeters laten avonturiers verder de wereld verkennen.

Vandaag is de Timex Corporation is Amerika's toonaangevendste horlogefabrikant en heeft het merk een grote en gevarieerde collectie horloges die bij vrijwel elke stijl passen.
27 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Categorie
Diameter
Kleur Horloge
Waterdichtheid
Soort glas
Kast materiaal
Tijd
Kalender
Chronograaf en timers
Alarmen en meldingen
Geheugen
Verlichting
Connectiviteit
Materiaal Band
Terug Filteren
 
Receive €5 discount

Masters In Time officieel dealer Timex horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Timex horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Timex horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Timex horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!