<h1>Scuderia Ferrari horloges</h1>

Scuderia Ferrari horloges

Ferrari S.p.A is een Italiaanse fabrikant van raceauto's en luxe sportwagens, opgericht in 1929 door Enzo Ferrari ‘Scuderia Ferrari’ (renstal Ferrari) genoemd. Het bedrijf met het stijgerende paard logo heeft - vanzelfsprekend - een solide Formule 1 reputatie en produceerde sommige van de meest iconische sportwagens. Deze uitstraling vinden we terug in het horlogemerk Ferrari: Krasbestendig saffierglas, modulaire constructie en Zwitserse kwaliteitsuurwerken.
De nieuwste Ferrari collecties zijn geïnspireerd door Formule 1 racing; De 'Paddock' lijn bevat luxe chronografen, de 'Heritage' lijn is een toonbeeld van Italiaanse stijl en de lijn 'Lap Time' is een schoolvoorbeeld van modern Italiaans design.

Ferrari horloges zijn het ideale accessoire voor de man die houdt van Italiaanse stijl en sportwagens.
40 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Prijs
Diameter (excl. kroon)
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Waterdichtheid
Kastvorm
Kast materiaal
Materiaal Band
Terug Filteren
 

Masters In Time officieel dealer Scuderia Ferrari horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Scuderia Ferrari horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Scuderia Ferrari horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Scuderia Ferrari horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!