Nu Sale met kortingen tot 80%. Bekijk onze deals!

Terugsturen en ruilen

Bij Masters In Time doen we ons uiterste best om je een fijne winkelervaring te bieden. Mocht je desondanks - om wat voor reden dan ook - niet volledig tevreden zijn met het door jouw gekozen en gekochte product, dan kun je dat in Nederland en België binnen 60 dagen na ontvangst GRATIS aan ons terugsturen.
 
Je kan gebruikmaken van onze Return your parcel service voor het gratis terugsturen van de door jouw bestelde producten. Kijk hieronder voor de voorwaarden.
 
Wanneer je geen gebruik wenst te maken van deze door ons aangeboden gratis service ben je in principe zelf verantwoordelijk voor de betaling van de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product, tenzij wij vooraf hebben aangegeven dat je deze kosten niet hoeft te dragen.

2. Terugsturen product(en) en ruilen voor een ander product

Stuur producten gratis terug met onze Return Your Parcel service binnen een termijn van 60 dagen binnen. U doet dat door de onderstaande vier stappen te volgen. 

1. Log in op de Mijn bestelling pagina
2. Download het retourformulier en voeg het formulier waarop u heeft aangegeven welk product u terug wilt ontvangen - bij uw retourpakket. Of voeg een brief bij waarin u aangeeft voor welk product u het teruggestuurde product wilt ruilen.
3. Download het retourlabel en volg de instructies in de pdf.
4. Daarna kunt u het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde Post NL agentschap.
 
Wij verzoeken u bij uw retourzending rekening te houden met de volgende voorwaarden:
 • U heeft een bedenk-/herroepingstermijn van 60 dagen vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen. 
 • Stuur het product binnen 14 dagen na uw herroeping retour.
 • Download ons retourformulier en uw gratis retourlabel (binnen 60 dagen na ontvangst) op uw Mijn bestelling pagina.
 • Het gratis retourneren geldt alléén bij PostNL agentschappen
 • Producten dienen ongedragen in nieuwstaat geretourneerd te worden
 • Horloges en klokken moeten worden teruggestuurd in de originele merk-verpakking. 
 • Aanhangende labels moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) intact zijn.
 • Voeg a.u.b. het garantiebewijs/-boekje bij.
Wanneer het product bij ons is terugbezorgd, zullen we zo snel mogelijk het andere product aan u toesturen. Als het product is uitverkocht, betalen we u het volledige bedrag (inclusief eventueel betaalde kosten voor de heenzending) terug.
Wanneer het product dat bij ons is terugbezorgd beschadigd is kunnen er extra kosten berekend worden.
 

Verwerkingstermijn

Producten teruggestuurd via onze Gratis Retour Service worden verwerkt door een extern e-commerce fulfilment bedrijf gevestigd in Almere. Dit betekent dat uw teruggestuurde product circa 5 werkdagen na de datum op uw afleverbewijs wordt verwerkt in Rotterdam.
Deze Gratis Retour Service geldt alleen voor producten gestuurd mét gratis retourlabel naar ons adres in Almere

 

3. Product terugsturen voor reparatie

 
                a. binnen 60 dagen herroepingstermijn
                b. buiten 60 dagen herroepingstermijn, maar binnen de garantieperiode
 

a. binnen 60 dagen herroepingstermijn

 • Stuur in het geval van reparatie onder garantie het garantiebewijs mee met jouw kapotte horloge. Reparaties onder garantie worden zonder geldig, gestempeld garantiebewijs niet in behandeling genomen!
 • Je hoeft de originele merkverpakking/doos niet mee te sturen. Holland Watch Group kan niet garanderen dat je de doos na reparatie terugontvangt. Verpak het horloge wel goed, bijvoorbeeld in bubbelplastic.
 • Na ontvangst van jouw horloge beoordeelt onze gecertificeerde horlogemaker of het defect onder de garantiebepalingen valt. Wannneer dat het geval is, vergoeden wij jouw verzendkosten van het defecte product (indien dat product ook bij ons is aangeschaft). Wanneer het defect niet onder garantie valt, krijg je van ons een prijsopgave voor reparatie. Meer informatie over reparatie onder garantie vind je hier.
Log voor reparaties onder garantie binnen de 60-dagen retourperiode in op onze orderservice pagina en volg de instructies.
 

b. buiten 60 dagen herroepingstermijn, maar binnen de garantie

Voor reparaties onder garantie buiten de 60-dagen retourperiode voeg je het ingevulde retourformulier bij jouw retourzending aan:

Holland Watch Group B.V.
T.a.v. Afdeling Reparatie
Willebrordusstraat 14
3037 TR Rotterdam
Nederland
 
Zorg aub voor voldoende frankering wanneer je het product buiten de 60 dagen termijn terugstuurt. Wij adviseren je het pakket te sturen via aangetekende post.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!