<h1>Ice Watch horloges</h1>

Ice Watch horloges

De geschiedenis van ICE-Watch gaat niet honderden jaren terug, maar begint vrij recent. In 2006 heeft Jean-Pierre Lutgen het merk ICE-Watch gelanceerd in Bastenaken, België. Een jaar later, in 2007, kwamen ICE-Watch horloges ook daadwerkelijk op de markt.  

Voordat Jean-Pierre Lutgen met ICE-Watch begon, werkte hij bij een bedrijf dat reclameartikelen leverde. Hier kwam hij in aanraking met de zogenaamde siliconen armbandjes. Deze banden inspireerden Lutgen tot het ontwikkelen van betaalbare, kleurrijke horloges met kunststof banden. Van het een kwam het ander en zo is de geschiedenis van ICE-Watch dan ook begonnen.

Na een grote reis door Azië met het complete team, heeft Jean-Pierre het ICE-Watch concept verder ontwikkeld. Het begon allemaal met het idee voor een horloge dat stijlvol, maar ook betaalbaar moest zijn én verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren met een bijpassende verpakking. De naam ICE-Watch is gekozen, omdat de waardes van het horloge gelijk zijn aan die van ijs: transparant en puur.  

Al snel groeide ICE-Watch uit tot een wereldmerk en is tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 85 landen!

Het motto van ICE-Watch is: ‘Change. You can.’ Op deze manier benadrukken zij de kracht van het merk: Altijd verkrijgbaar in meerdere kleuren en meestal ook in verschillende maten. 
180 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Categorie
Prijs
Kleur Horloge
Diameter (excl. kroon)
Waterdichtheid
Materiaal Band
Terug Filteren
Receive €5 discount

Masters In Time officieel dealer Ice-Watch horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Ice-Watch horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Ice-Watch horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Ice-Watch horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!