<h1>Daniel Wellington horloges</h1>

Daniel Wellington horloges

Filip Tylsander, de Zweedse oprichter van Daniel Wellington, kwam op een van zijn reizen een intrigerende gentleman van de Britse eilanden tegen. Deze man had de inspirerende kwaliteit om een gentleman en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een onberispelijke stijl en hield ervan zijn Rolex op oude versleten NATO bandjes te dragen. Tylsander was zo geïnspireerd door deze man, dat hij besloot zijn horlogemerk naar hem te vernoemen.
Daniel Wellington horloges hebben een strak ontwerp, zijn dun en perfect rond, zonder toeters en bellen. Het horloge ziet er goed uit in combinatie met de verschillende patronen en kleuren van klassieke NATO banden.
NATO banden zijn ontstaan bij de Britse marine, waar duikers de sterke nylon banden over hun wetsuits droegen.

Daniel Wellington horloges zijn geschikt voor zowel dames als heren en geschikt voor iedere gelegenheid. Niet alleen dat, maar met de verwisselbare NATO banden heb je een ander horloge voor iedere dag van de week.
22 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Diameter
Kast materiaal
Kleur Horloge
Kleur wijzerplaat
Materiaal Band
Prijs
Terug Filteren
 
Receive €5 discount

Masters In Time officieel dealer Daniel Wellington horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Daniel Wellington horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Daniel Wellington horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Daniel Wellington horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!