<h1>Casio horloges</h1>

Casio horloges

Casio, moving time forward. 


Casio is altijd op zoek om hun  horlogecollectie met nieuwe technologie te verrijken en nog sterker te maken. Kwaliteit is een van de belangrijkste elementen van dit sterke en hoge kwaliteit horlogemerk. De in alle Casio lijnen gebruikte materialen zijn duurzaam en de elektronische technologie is een van de geavanceerdste in de horlogewereld. Om ervoor te zorgen dat hun horlogecollecties niet alleen handig zijn, maar ook een genot om te dragen, brengt Casio altijd toegevoegde waarde aan hun horloges toe.
146 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Categorie
Subcategorie
Materiaal Band
Tijd
Kalender
Chronograaf en timers
Alarmen en meldingen
Geheugen
Outdoor
Gezondheid en fitness
Duiken en watersporten
Verlichting
Overig
Hardware
Connectiviteit
Diameter
Kleur Horloge
Waterdichtheid
Kastvorm
Terug Filteren
123
Sheen is de nieuwe dameshorlogelijn van Casio. Een serie moderne analoge uurwerken die zowel functioneel als stijlvol zijn. Casio Sheen horloges hebben de Casio kwaliteit die we gewend zijn, met een vleugje glitter en glamour dat voldoet aan de hoge eisen van de moderne vrouw. De Sheen horloges worden gemaakt van de beste materialen als titanium, keramiek, saffierglas, leer en Swarovski kristallen. De materialen worden op een verfijnde wijze verwerkt in de horloges. Het glamoureuze design, modieuze accenten en vakmanschap luiden met Sheen een nieuwe fase in van meesterlijk, vrouwelijk horlogedesign.

Masters In Time officieel dealer Casio horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Casio horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Casio horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Casio horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!