Profiteer van onze Black Friday kortingen!

Fossil horlogebanden

Originele vervangende horlogebanden voor Fossil horloges

Vul de code in die achterop je horloge staat om passende horlogebanden te vinden voor je horloge:

Code te klein? Gebruik je telefoon.

Je kan een scherpe foto maken van de achterkant van je horloge. Deze foto kan je vervolgens inzoomen om de code beter te zien.

Of
Fossil horlogebanden
Of
Met een nieuw Fossil horlogebandje geef je jouw huidige Fossil horloge direct een frisse look. Blijf je bij het oude vertrouwde en ben je dus op zoek naar een specifiek model? Of gaat je voorkeur uit naar een compleet andere band? Ga je liever voor een stijlvol horlogebandje, of toch sportief? Aan jou de keuze. Fossil kent een breed assortiment horlogebandjes, variërend in onder andere kleur, materiaal en type sluiting. Zo zijn er banden gemaakt van comfortabel en zacht leer, maar ook van metaal en siliconen. In het geval van een rechte bandaanzet, is de kans groot dat er een perfect horlogebandje voor je tussen zit. De horlogezoeker hierboven kan je helpen in je zoektocht wanneer er sprake is van een bandje zónder rechte bandaanzet.

Naast variatie in kleur en materiaal, hebben wij ook horlogebandjes in ons assortiment geschikt voor specifieke horloge modellen. Zo kan je bij ons ook terecht voor Fossil smartwatch horlogebandjes. Zelfs je Fossil smartwatch kan je dus binnen enkele minuten omtoveren in een gloednieuw horloge (helemaal wanneer er sprake is van een easy-click pushpin)!
3460 Horlogebanden
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Categorie
Diameter
Waterdichtheid
Materiaal Band
Kast materiaal
Kleur wijzerplaat
Kastvorm
Terug Filteren

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!