<h1>G-Shock horloges</h1>

G-Shock horloges

G-Shock, een merk gelanceerd door Casio in de jaren tachtig en momenteel nog steeds een van de meest populaire horlogemerken welke er bestaat, zowel voor dames als voor heren. G-Shock horloges zijn niet alleen geliefd bij mensen zoals jij en ik, maar ook bij atleten, het leger en de politie vanwege de enorme schokbestendigheid en waterdichtheid, hoge mate van betrouwbaarheid en de vele functionaliteiten waarover de horloges beschikken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem stoere designs! Dit alles maakt een G-Shock horloge dus niet alleen enorm functioneel, maar ook een echte eye-catcher. 
 
150 horloges
Sorteer op
Filteren Sluiten
Geslacht
Prijs
Diameter
Kleur Horloge
Categorie
Terug Filteren
123

Een schokbestendig G-Shock horloge kopen

Binnen ons G-Shock assortiment zijn diverse collecties terug te vinden, waaronder de outdoor MudMaster, modieuze Baby G en volledig roestvrijstalen G-Steel. Ga je liever voor een geavanceerd en exclusief G-Shock horloge, dan is de MT-G vast op jouw lijf geschreven. Elke collectie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken zoals specifieke functionaliteiten en gebruik van materialen, maar wat vaststaat is de schokbestendigheid. Zo is bij alle modellen de kast ontworpen om te beschermen tegen schokken bij een vrije val, fungeert de urethaan horlogeband als schokdemper en zijn alle belangrijke onderdelen in het horloge beschermd met schokdempend materiaal. Met een G-Shock horloge om je pols hoef je je dus nooit druk te maken en kan je gerust een stormbaan pakken (of gewoon een stukje fietsen). Heb jij al een keuze kunnen maken?

 

Een G-Shock horloge koop je online op Masters In Time of in de winkel 

Wil je jouw horloge van G-Shock morgen al in huis hebben of hem juist liever pas over een aantal dagen laten bezorgen? Voor Masters In Time geen enkel probleem. Heeft het wat meer haast en heb je hem vandaag al nodig? Kies dan voor avondbezorging of kom hem ophalen in een van onze winkels. Wij staan voor je klaar!

5% korting op horloges

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!