<h1>Casio horloges</h1>

Casio horloges

Casio, moving time forward. 


Casio is altijd op zoek om hun  horlogecollectie met nieuwe technologie te verrijken en nog sterker te maken. Kwaliteit is een van de belangrijkste elementen van dit sterke en hoge kwaliteit horlogemerk. De in alle Casio lijnen gebruikte materialen zijn duurzaam en de elektronische technologie is een van de geavanceerdste in de horlogewereld. Om ervoor te zorgen dat hun horlogecollecties niet alleen handig zijn, maar ook een genot om te dragen, brengt Casio altijd toegevoegde waarde aan hun horloges toe.
218 horloges
Filteren
Sluiten
Geslacht
Prijs
Categorie
Subcategorie
+ Meer opties weergeven...
Uurwerk
Materiaal Band
Tijdwaarneming
Outdoor
Anders
+ Meer opties weergeven...
Diameter
Kleur Horloge
+ Meer opties weergeven...
Waterdichtheid
Kastvorm
Sheen is de nieuwe dameshorlogelijn van Casio. Een serie moderne analoge uurwerken die zowel functioneel als stijlvol zijn. Casio Sheen horloges hebben de Casio kwaliteit die we gewend zijn, met een vleugje glitter en glamour dat voldoet aan de hoge eisen van de moderne vrouw. De Sheen horloges worden gemaakt van de beste materialen als titanium, keramiek, saffierglas, leer en Swarovski kristallen. De materialen worden op een verfijnde wijze verwerkt in de horloges. Het glamoureuze design, modieuze accenten en vakmanschap luiden met Sheen een nieuwe fase in van meesterlijk, vrouwelijk horlogedesign.

Masters In Time officieel dealer Casio horloges

Masters In Time is officieel verkooppunt van Casio horloges, Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Casio horloges, met volledige garantie van het horlogemerk zelf. Alle Casio horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad. Uw bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden.

€5 shoptegoed

én het laatste nieuws ontvangen?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!